Alakerta

Huvilat ovat samanlaisia: olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 makuuhuonetta, WC ja kylpytilat (sähkösauna). Huoneistoala 131 m2, kerrosala 143 m2, kerrosluku 2, kuisti 51 m2.

Yläkerta

Huvilat

Pulkkilanharjun huvilat (3 kpl) ovat samanlaiset niin pohjaratkaisultaan kuin varustelultaankin. Huvilat valmistuivat vuokrakäyttöön juhannukseksi 2006.  Jokaisessa pyöröhirsisessä huvilassa on asuintilat kahdelle perheelle. Makuusijoja on 8 (+ 2 lisävuodetta).

Huvila 1: Roopen ranta
Huvila 2: Seljan varpu
Huvila 3: Aleksin rinne

Huvilat sijaitsevat omalla tontilla. Uimaranta on lapsille sopiva loiva ja pienikivinen. Päijänteen vesi on kirkas ja puhdas. (Päijänne-tunnelin vedenottamo pääkaupunkiseudulle alle 1 km). Pysäköintipaikat ovat pihassa. Huviloista Roopen ranta sijaitsee n. 20 metriä rannasta, muut kohteet ovat hieman ylempänä 65 m rannasta.  

Varustus  
         
Keittiössä liesituuletin, jääkaappi 361 l, pakastin 86 l, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja astiasto 14 hengelle. Lisäksi tv, digiboxi, dvd, radio, pölynimuri ja pyykinpesukone. Varaava takka. 1Mbit laajakaistayhteys.
Huviloissa on lattialämmitys.

Terassilla kaasugrilli. Oma laituri ja soutuvene.
Huvilassa on sähkösauna ja jokaisella huvilalla on lisäksi erillinen puulämmitteinen rantasauna, jossa lattialämmitys.  
Saunan koko 15 - 16 m2, pukuhuone, pesuhuone, kuisti 6,5 - 10,5 m2.
Tilat 6 saunojalle, suihkuja 2 - 4.

Perheen viiksekkäät karvakuonot pyydämme jättämään hoitoon toisaalle!
Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.
Ei tupakointia sisätiloissa.

© 2015 Pulkkilanharjun Huvilat. All Rights reserved.