0407251764

Pulkkilanharjun huvilat

Rentoudu kauniissa järvimaisemissa

Pulkkilanharjun huvilat

Rentoudu kauniissa järvimaisemissa

Pulkkilanharjun huvilat

Rentoudu kauniissa järvimaisemissa

Pulkkilanharjun huvilat – upea lomakohde Asikkalassa

Pulkkilanharjun huvilat sijaitsevat Päijät-Hämeen Asikkalassa. Ympäristön kaunis harju- ja järvimaisema sekä korkeatasoisesti varustetut huvilat tarjoavat upeat puitteet laadukkaalle vapaa-ajalle. Lähellä on runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Vuokrattavana on kolme samanlaista huvilaa, joissa jokaisessa on asuintilat kahdelle perheelle. Yhteensä Pulkkilanharjun huviloihin majoittuu 30 henkeä. Virkistävän loman kruunaa pulahdus puhdasvetiseen Päijänteeseen suoraan rantasaunasta!

Vapaa-aikaan ja yritystilaisuuksiin

Tarjoamme ympäri vuoden viihtyisät tilat mukavuuksineen niin vapaa-aikaan kuin yritystilaisuuksiinkin. Tutustu hinnastoon ja varaa paikkasi hyvissä ajoin. Tervetuloa viihtymään Pulkkilanharjun korkeatasoisiin huviloihin!.

Vuokraa mökki Asikkalasta

Päijät-Hämeen Asikkalassa sijaitsevat Pulkkilanharjun huvilat tarjoavat puitteet ainutlaatuiseen lomaan. Vuokrattavana on kolme mökkiä, jotka ovat samanlaisia niin pohjaratkaisultaan kuin varustelultaankin. Jokaisessa pyöröhirsisessä huvilassa on asuintilat kahdelle perheelle. Makuusijoja on 8 (+ 2 lisävuodetta).

Huvila 1: Roopen ranta (lomarengas linkki)

Huvila 2: Seljan varpu (Vuosivarauksessa)

Huvila 3: Aleksin rinne (lomarengas linkki)

Huvilat sijaitsevat omalla tontilla. Uimaranta on lapsille sopiva loiva ja pienikivinen. Päijänteen vesi on kirkas ja puhdas. (Päijänne-tunnelin vedenottamo pääkaupunkiseudulle alle 1 km). Pysäköintipaikat ovat pihassa. Huviloista Roopen ranta sijaitsee n. 20 metriä rannasta, muut kohteet ovat hieman ylempänä 65 m rannasta.

Hyvin varustellut mökit

Huvilat ovat samanlaisia: olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 makuuhuonetta, WC ja kylpytilat (sähkösauna). Huoneistoala on 131 m2, kerrosala 143 m2, kerrosluku 2 ja kuisti 51 m2.

Keittiössä on liesituuletin, 361 litran jääkaappi, 86 litran pakastin, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja astiasto 14 hengelle. Lisäksi varustukseen kuuluu tv, digiboxi, dvd, soundbar, radio, pölynimuri ja pyykinpesukone, varaava takka ja internetyhteys. Huviloissa on lattialämmitys.

Terassilla on kaasugrilli ja rannassa on oma laituri ja soutuvene. Huvilassa on myös sähkösauna, ja jokaisella huvilalla on erillinen puulämmitteinen rantasauna, jossa on lattialämmitys. Saunan koko on 15–16 m2, pukuhuone, pesuhuone, kuisti 6,5–10,5 m2.Tilaa on 6 saunojalle ja suihkuja on 2–4.

Perheen viiksekkäät karvakuonot pyydämme jättämään hoitoon toisaalle. Huviloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä sisälle eikä sisätiloissa tupakointi ole sallittua.

Lisähinnasta: Kylpypalju

Hinnasto

Vuokraviikko alkaa lauantaina klo 16 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 12. Viikonloppuvuokra-aika alkaa pe klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 18. Asiakas vastaa loppusiivouksesta, mikäli toisin ei sovita. Jos siivousta ei ole suoritettu, laskutamme siitä jälkikäteen.

  • Lisävuode 20 €/vrk
  • Lastenvuode 0 €/vrk
Varauksen tekeminen

Katso ohjeet ja tee varaus tästä!

 

Vuokrausehdot

  • Varaus tulee voimaan varausmaksun (25 % kokonaishinnasta) maksamisen jälkeen.
  • Loppumaksu (75 %) maksetaan viimeistään 28 vrk ennen loman alkua.
  • Jos varaus tehdään myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, koko maksu maksetaan kerralla.

Kuvagalleria

Tutustu Pulkkilanharjun viihtyisiin ja hyvin varusteltuihin huviloihin kuvagalleriassa.

Huviloiden Varustelu

Pulkkilanharjun huviloissa yhdistyvät mukavuus ja tyyli. Keittiömme ovat moderneja, varustettuna suurella jääkaapilla, pakastimella, sähköliesillä ja -uunilla sekä astianpesukoneella, tarjoten kaiken tarvittavan herkullisten aterioiden valmistukseen. Makuuhuoneemme ovat tilavat ja viihtyisät, taaten rauhalliset yöunet kahdeksalle henkilölle.

Huviloiden Sisustus

Pulkkilanharjun huviloiden sisustus on suunniteltu huolella, yhdistäen modernit mukavuudet ja kodikkaan tunnelman. Jokaisen yksityiskohdan, aina kalusteista valaistukseen, on valittu luomaan viihtyisää ja rentouttavaa ympäristöä. Lisäksi huviloissamme on laadukas astiasto 14 hengelle, joka täydentää yhteiset ateriahetket ja tekee jokaisesta ruokailusta erityisen.

Ympäristö ja Sauna

Pulkkilanharjun huviloiden ulkotilat ovat yhtä huolella suunniteltuja kuin sisätilatkin. Välittömästi huviloiden ulkopuolella avautuu upea Päijänteen järvimaisema, joka kutsuu nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Huviloiden terassit ovat ihanteellisia rentoutumiseen ja auringonottoon. Erilliset puulämmitteiset rantasaunat tarjoavat autenttisen suomalaisen saunaelämyksen, ja niistä pääsee suoraan virkistävään pulahdukseen Päijänteeseen. Luonnon keskellä, järven rannalla, Pulkkilanharjun huvilat tarjoavat unohtumattoman paikan lomallesi.

Huvilan vuokraus – varaa huvila hyvissä ajoin!

  1. Tarkista huviloiden varaustilanne tästä:
    Roopenranta (lomarengas linkki)
    – Aleksinrinne (lomarengas linkki)
  2. Tee varaus puhelimitse 040 725 1764 tai lomakkeella
  3. Saat tilausvahvistuksen ja laskun postitse
  4. Varausmaksun suorittaminen vahvistaa varauksen
  5. Tutustu myös vuokrausehtoihin

Tervetuloa Pulkkilanharjulle!

Varauslomake






    ViikkonViikonloppunLisävrk


    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi