040 725 1764
Soita ja kysy lisää!

Rentoudu kauniissa järvimaisemissa

Vuokraa mökki Asikkalasta

Päijät-Hämeen Asikkalassa sijaitsevat Pulkkilanharjun huvilat tarjoavat puitteet ainutlaatuiseen lomaan. Vuokrattavana on kolme mökkiä, jotka ovat samanlaisia niin pohjaratkaisultaan kuin varustelultaankin. Jokaisessa pyöröhirsisessä huvilassa on asuintilat kahdelle perheelle. Makuusijoja on 8 (+ 2 lisävuodetta).

  • Huvila 1: Roopen ranta
  • Huvila 2: Seljan varpu
  • Huvila 3: Aleksin rinne

Huvilat sijaitsevat omalla tontilla. Uimaranta on lapsille sopiva loiva ja pienikivinen. Päijänteen vesi on kirkas ja puhdas. (Päijänne-tunnelin vedenottamo pääkaupunkiseudulle alle 1 km). Pysäköintipaikat ovat pihassa. Huviloista Roopen ranta sijaitsee n. 20 metriä rannasta, muut kohteet ovat hieman ylempänä 65 m rannasta. 

Hyvin varustellut mökit

Huvilat ovat samanlaisia: olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 makuuhuonetta, WC ja kylpytilat (sähkösauna). Huoneistoala on 131 m2, kerrosala 143 m2, kerrosluku 2 ja kuisti 51 m2.

Keittiössä on liesituuletin, 361 litran jääkaappi, 86 litran pakastin, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja astiasto 14 hengelle. Lisäksi varustukseen kuuluu tv, digiboxi, dvd, radio, pölynimuri ja pyykinpesukone, varaava takka ja internetyhteys. Huviloissa on lattialämmitys.

Terassilla on kaasugrilli ja rannassa on oma laituri ja soutuvene. Huvilassa on myös sähkösauna, ja jokaisella huvilalla on erillinen puulämmitteinen rantasauna, jossa on lattialämmitys. Saunan koko on 15–16 m2, pukuhuone, pesuhuone, kuisti 6,5–10,5 m2.Tilaa on 6 saunojalle ja suihkuja on 2–4.

Perheen viiksekkäät karvakuonot pyydämme jättämään hoitoon toisaalle. Huviloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä sisälle eikä sisätiloissa tupakointi ole sallittua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja varaa paikkasi jo tänään!